Friday, September 18, 2015

Pääasia että ei olla kyynisiä pieruja

Nuohooja ilmoitti tulevansa puoliltapäivin. He eivät ilmeisesti ole mielenilmaisussa. Nuohoojaa pitää päivystää sillä hän tulee viiveellä aina ja hänellä on kiire. Minulla ei ole kiirettä joten voin ajatella olevia oloja odotellessani.

Maassamme ihan sivistyneet ihmiset sekoilevat maahanmuuttajien ja pakolaisten tiimoilta. Mitä mahtaa kuulua niille irakilaisille, afganisteille ja syyrialaisille joilla ei ollut varaa lähteä länteen. Katkotaanko heiltä kurkut Isisksen toimesta. Tai lahdataanko afgaanien fundamentalistien toimesta. Millaista heidän elämänsä lienee sodan keskellä. En paheksu pakolaisten ja mmahanmuuttajien tänne tuloa. Tilanteesta hyötyjät ja hädällä rahastavat aivan muut tahot kuin pakolaiset ja maahanmuuttajat.

Kun nuohooja on lähtenyt, lämmitän saunan ja ajattelen että Suomi ei ole hengenvaarassa. Jos Venäjän kauppasaarto purettaisiin talous paranisi jonkin verran. Pienipalkkaiset naiset ja miehet tuskin pelastavat kansantaloutta luopumalla osasta palkastaan. Yksi on varmaa: osinko ja optiomiehet ja naiset eivät luovu mijoonistaan koskaan. Isänmaallisuus on aivan muiden ideologia nykyään.

Nyt mustalippu liehumaan laulettiin aikoinaan muskarissa. Merirosvolippu ei oikein sovi mielenilmaisuun. Heilutetaan punalippua tai siniristilippua, värillä ei ole enää väliä, pääasia että ei olla kyynisiä pieruja.

No comments: