Sunday, September 27, 2015

Kuulaassa aamussa soi urkumusiikki

Sunnuntai. Kuulas syysaamu. Radiossa soi urkumusiikki. Rasismi nostaa päätään aika ajoin. Jos maailman rahat suunnattaisiin oikein, köyhyys olisi kuollut. Henkisistä haitoista en menisi sanomaan poistuisivatko ne köyhyyden poistumisen myötä.

En usko että arjalainen ihminen on viisaampi kuin muut. Kiinalaiset ja Arabit ovat keksineet mullistavia asioita ennen kuin arjalainen länsimainen mies oli oppinut lukemaan. Myytti länsimaisesta viisaudesta ja paremmuudesta on pötyä. Länsimainen ihminen eli mies on aina ollut hyvä omimaan ja kopioimaan toisten viisauksia. Suomeksi sanottuna huijaamaan ja varastamaan.

Länsimainen kristillisyys on tutkimisen arvoinen asia. Se pitäisi kuoria kuin sipuli alkutekijöihinsä ja katsoa mitä jää jäljelle. Muihin uskontoihin en puutu koska en niitä tunne riittävästi.

Sitten hieman seksimoraalista työpaikalla:
Perhetyttö istuu aarteensa päällä ja kiukuttelee kun kukaan ei tule ehdottelemaan seksiä, että hän voisi ylhäisesti kieltäytyä. Hän maalasi taulun työkaveristaan ja sanoi että se kelpaisi mainokseksi ilotaloon. Yksi on varmaa: tämä tyttö ei selviä sairastumatta.
Autuaita ovat puhdassydämiset, mutta rajansa kaikella. Jos joku ylittää rajoja antautumalla seksinautinnoille "vahtimestarin" kanssa työajan jälkeen patjahuoneessa, se ei ole ongelma. Ongelmaksi se tulee kun joku siveä keksii että hän itse himoitsee samaa henkilöä mutta ei voi ylittää rajojaan. Ongelma paisuu inkvisition mittoihin. Kohta ollaan ristiretkellä. Oikeasti muistutti enemmän noitavainoa.

Appelsiinipuu kasvattaa vartta ja lehtiä. Minusta sen kasvukausi pitäisi olla ohi tältä kesältä mutta ei, se kasvaa kattoa hipoen. Ratkaisemattomat asiat pysyvät.
No comments: