Sunday, March 11, 2018

Sementtiseinustalla viheriö muraatti

Sementtiseinustalla viheriö muraatti. Lumet ovat melkein pois, ainakin pihaltamme. Aurinkoa ei ole näkynyt.

Lonttisissa on paljon koiria ja heidän ulkoiluttajiaan. Suosikkini on Vanha sivistyneen oloinen rouva jolla on Vanha mäyräkoira. He ovat yhtä: Vanhoja, viehättäviä ja pukeutuvat sävy sävyyn. Melkein liikutun kun kohtaamme heidät. Välillä koira kuulemma väsyy ja haluaa oikaista kadulle lepäämään ja he ovat kiireen ulko puolella jo.

Koirien ulkoiluttajat tapaavat ihmisiä, tutustuvat ja rakastuvatkin. Ystävämme Anu, joka kuoli, kertoi usein ulkoilutarinoita. Hänellä oli Tiibetin pystykorvat Laku-Laku ja Hau-Hau. Yksi tuttavista kutsui Anua Anu-Anuksi. Kerran olen ollut hankalassa tilanteessa kun yksi ulkoiluttaja alkoi viihtyä puutalomme läheisyydessä koiransa kanssa.(ei Lonttisissa) Koirat kuulemma ystävystyivät. Petetty vaimo haukkui minua etten ollut kertonut vaikka tiesi. Jos hän oli viimeinen joka tiesi, niin olin minäkin. Anu sanoi etten ollut koiraihminen, sillä siinä maailmassa tapahtui kaikenlaista. Hän olisi hoksannut heti missä mentiin. Koirilla on romansseja, koiran ulkoiluttajilla samoin.

Turussa +3 astetta, pilvistä ja sateista.

Etuovessa omakotitaloissa myydään Malmikadun kaupungin vuokrataloja omakotitaloina. Huoneistomarkkinat erikoituu jostain syystä näihin kohteisiin. Portsassa onkin jo yksi remontoitu myynnissä. Koskahan tuo Tehtaankatu 1 tulee myyntiin. Huomaan että kaupungin omistamien puutalojen suursiivous on meneillään.

No comments: