Thursday, March 8, 2018

Naisten päivänä 2018

Elonkeinoelämän herrat ovat keksineet ratkaisun naisten alempaan palkkaan miesren palkkoihin nähden. He laskisivat miestin palkkoja samaan naisten palkkojen kanssa. Näinkö tasa-arvo lisääntyy?

Hyvää Naisten päivää kaille!

Koska Turku on moraalinen rappio, kerron taas muutamista herrojen hankkeista. Urheilupuiston viereinen puisto saanee kaavamuutoksen. Sinne rakennettanee taloja. On täällä ennenkin kannettu kapinallisia gryndereiden uhmaajia "Mustiin Maijoihin." Itsekin olin huutamassa kaupungintalon edessä "Ei taloja puistoihin!"

Toinen kohde on Läntisellä Rantakadulla, Marina Palacen tontilla. Se manee jatkokäsittelyyn. Herra Vaiste haluaa purkaa 1700-luvulta peräisin olevan kivitalon. Se on hänen mielestään ruma. Meillä on eriävä kauneuskäsite.

Tässä kaupungissa tarvittaisiin vahva ympäristöpuolue. Minusta tuntuu että tällä hetkellä sellaista ei ole. Vahva ympäristöliike ilman puoluettakin olisi hyvä.

Turussa +-0 keli.

Andrei Tarkovski on kirjoittanut: Aikamme surullisimpia piirteitä on kaiken sen totaalinen tuhoaminen ihmisen tajunnassa, mikä liittyy tietoiseen kauneudentajuun. Nykyajan massakulttuuri, massakulutuksen, kulutuksen tarpeisiin suunniteltua korvikesivistys.

Joskus ajattelen että jos tästä kaupungista lähtisin, en taakseni katsoisi.

No comments: