Wednesday, March 7, 2018

Moraalinen rappio syvenee kaupungissamme

Älkää vaan sanoko että ette tienneet asiasta arvoisat Turun päättäjät, kouluvirasto ja opettajat. Puhun nyt Turun kouluissa vuosikymmeniä jatkuneesta pedofiliasta. Tiedän että kouluvirastossa on riidelty rajusti koska vanhemmat eivät suostuneet salailuun ja vähättelyyn. Eikös ne olleet kokoomus ja demarit jotka olivat setämiehinä salailemassa. Koululaisten "pahat teot" kyllä julkistettiin mutta setämiehen kourimisia ei. Kaiken minkä teette yhdelle näistä vähimmistä, sen te teette minulle. (Jeesus Nasaretilainen.) Miten helvetissä koulun maine on tärkeämpi kuin hyväksikäytetyt lapset.

Luovassa Toiminnassa näistä ei saanut puhua koska kyse oli vapaa-ajan toiminnasta. Pahimman luokan vastuun pakoilua. Ja sielläkin puhuttiin hyvästä maineesta jotta saadaan määrärahoja. Tässä kaupungissa on ollut kauan moraalin rappiotila ja pelkään pahoin että rappio syvenee vaan. On hämmästyttävää miten lapsia ja vanhempia käytetään vallan välineinä. Olisi hyvä tietää, onko opettajia peloteltu ja uhkailyu ja minkä takia. Miten kuuluisa tämä musiikinopettaja on ollut. Hyi helvetti!

Turun kaupungin entiseen kaupugin puuvuokrataloon, eräällä puutaloalueella on eräs rakennusfirma tehnyt "hienon remontin" on ilo silmälle, jos ei osaa katsoa. Koneellinen ilmanvaihto. Neliöitä 150. Hinta lipoo 400000:tta, ei edes saunaa ole. Pystyyköhän tuossa asumaan ilman oireita. Vaikuttaa puhallukselta tai rahanpesulta..

Toivon että Turun torin alta löytyy rauniokaupunki. Sitten voimme perustaa historiallisen museon Turkuun keskelle toria.

Vähäinen flunssa, inkiväärivalkosipuli juomaa ja Ruotsintippoja. Päivällä lähes nollassa. Kevät tulee.

No comments: