Tuesday, March 12, 2019

Repeämiä kaduissa toriparkin liepeillä. Tihulaiset tihuloiTorin ympärillä repeilee. Perjantaina kävelin kauppahalliin ja huomasin Börssin kohdalla muutaman millin levyisen ja pitkähkön repeämän kadussa aina Vanumamman talon päätyyn saakka. Toinen repeämä oli Ruotasalaisen Teatterin edessä, ja se oli leveämpi kuin edellinen. Ihme on, jos kukaan ei ole huomaavinaankaan. Minusta edistys on jotain muuta kuin gryndereiden rahavirtojen edistyminen. Kamera ei ollut mukana mutta kuvia myöhemmin. Ympäristö ja kaavoitus -ryhmässä oli aika hyviä kuvia.

Kävin kuvaamassa ja ällistys oli suuri; repeämien päälle oli heitetty hiekkaa, jalkakäytävällä sai potkia peitettä pois. Railoa riitti pitkään. Vanumamman kohdalla katu oli vajonnut merkittävästi. No, eihän se ole vajonnut, vaan talot ovat nousseet ylös. On nääs pääsiäisen odotusta. Ihmeitä tapahtuu!

Näin vaalien alla voisi joku puuttua näihin ympäristön tihulointeihin. Vai uskaltaako kukaan oikeasti sanoa mitään, mistään ja kenestäkään.

Ovatko virkamiehet vastanneet aloitteeseen erään grynderin saamista lahjusrahoita kaupungilta. Olisi uskottavuuden kannalta hyvä vastata, varsinkin kun aloite on tullut eräältä kaupungin valtuutetulta, joka edustaa osaa kaupunkilaisia.


Kun harrastaa kaupunkikuvaamista, niin tapaa ihmisiä. Paikalle osui vanha turkulainen, ja hän totesi että:"Demarit ja kokoomus eivät uskalla vastustaa gryndereitä sillä heillä on rikollinen historia poliittisina toimijoina." Toivon etteivät vihreät sortuisi sellaiseen politiikkaan. Kiristäminen on vanha konsti hallita poliittisia päättäjiä.Turussa -2 pakkasta. Aurinkoista.No comments: