Sunday, January 24, 2016

Poliisi pelkää Pelleä

Laulavat ja soittavat ja tanssivat pellet kadulla ovat nykyään hirmuisen vaarallisia. Poliisi pelkää heitä enemmän kuin natseja. Koskahan Odinin partiopojat siirretään sairaita lapsia pelottelemaan sairaaloihin: älyävät parantua tai kuolla tuhlaamasta yhteiskunnan rahoja. Kohta varmaan keksitään Pellet pois sairaaloista-liike ja poliisit sairaalan eteen vartioon etteivät pellet pääse hauskuttamaan lapsia liikaa tai ollenkaan.

Tunnelmat ovat kuin 1930-luvulla, kommunistien tilalla vain ovat hauskat pellet. Minusta poliisi on pelle. Poliisi saa käskyt ylhäältä, ei kuitenkaan Jumalalta. En usko että Jumalaa kiinnostaa natseus.

Muistan kerran kun Luovassa Toiminnassa oli lasten tapahtuma Pansiossa. Yksi ohjaajista oli maskeerannut naamansa niin että suu oli lähellä vasenta korvaa. Ohjaaja, joka oli kokoomuksen naisia, ajeli sivupolkuja koska poliisi olisi voinut pidättää heidät pääteillä pellepuvuissa. Kokoomus oli jo silloin tietoinen poliisin pellepelosta. Selvennykseksi sanottakoon että tämä tapahtui 1983 tai 1984 paljon ennen kuin Seikkis muuttui umpioituneeksi ja katkeraksi kauhusgenaarioksi. Lenit, Kristat, Ritvat ja Mariannat eivät silloin olleet vielä toiminnassa mukana. Eikä pomo keskittynyt oman egonsa pönkittämiseen.

Pilasin päiväni lukemalla Turun Sanomien nettikirjoituksia aiheesta. Niiden perusteella kaupunkimme on täynnä natseja ja pellevihamielisiä henkilöitä. En ymmärrä miksi YleisRadio antaa niin paljon puheaikaa äärioikeistolle? Tuetaanko tätä äärioikeiston nousua ihan valtion monopolin kautta.

Onneksi ei vielä tarvitse pelätä muiluttajia.

No comments: