Tuesday, January 12, 2016

Lauhtuvassa ilmastossa IV


Turkuun on valittu muutosjohtaja ilman avointa hakua. Valittu saa palkkaa 9000 euroa/kuukaudessa. Turun tauti jyllää. Montako vaippaa saa kakoissaan lilluvien vanhusten olon helpottamiseksi 9000 eurolla. En usko että nämä muutosjohtajat ajattelevat avuttomia vanhuksia laitoksissa tai ylipäätään ajattele.

Muistuu pakostakin mieleen Luovan Toiminnan menettely muinoin. Kaupunki poisti sijaiset ja tilalle valittiin pomojen lapset ja muut omaiset, rakastajat ja tuttavat. Moraalisesti ajatellen jos joku ohjaaja joutuu prostitutioiduksi elääkseen ja elättääkseen lapsensa, niin kumpi on moraalittomanpi työnantaja vai ahdingossa oleva työtön? Anteeksi etten muistanut ettei kaupunki ole sosiaalitoimisto. En kyllä ihmettele mitään mitä tässä kaupungissa tapahtuu. Korruption läpäisemää läpinäkyvyyttä.

Miksi minä tuhlaan aikaani tällaiseen paskaan kun voisin harrastaa sielumaalausta.

Olen hienostelija ja unelmoin yhdestä puutalosta jossa olisi jopa sauna ja kylpyhuone. Kokoomuksen rouvat ja pastorit ovat kamalia kyttääjiä ja nimittelijöitä hienoissa lukaaleissaan, jotka ovat heille luonnostaan kuuluvia ja Jumalalta tulleita. En ole ennen kuullutkaan että Jumala antaa asunnot jokaiselle ansionsa mukaan. Meillä on kirjoja alle 100.000(sata tuhatta, tauluja muutama ja äänilevyjäkin on.) En harrasta maanantaikerhoja enkä tiistaiseuroja.

Olen erakko.

No comments: