Tuesday, July 14, 2015

Seikkis tulisi säätiöidä

Kreikka hävisi taas "sodan" Saksalle. Toisessa maailmansodassa Saksan kansallissosialistit imävät Kreikasta kaiken mitä vähänkin saivat. Nyt Saksan pankit tekevät selvää ihan "rauhanomaisesti." tietenkin Suomi toimii taas kuin asevelihenki edellyttää. Tämä on minun näkemykseni tästä asiasta.
Yllä avocado kasvattaa vartta ja lehtiä.

Minusta Seikkis pitäisi säätiöittää ja työntekijöiksi pitäisi palkata taiteeen ammattilaisia. Lasten taidekasvatus (hirveä sana) on retuperällä ja kouluissa ja päiväkodeissa se vain huononee entisestään. Lisäksi säätiöittämisen myötä voisi aloittaa luovan ilmaisun koulutuksen ihan oikeasti.

Turun kaupungin Luova toiminta oli outo ilmiö. Tätä ilmiötä piti pitää pystyssä salailu mentaliteetilla. Kaikki piti olla erittäin luovaa ja kunnossa, vaikka olen kyllä jokseenkin varma etteivät monetkaan ohjaajat edes tienneet mitä luova tarkoitti oikeesti. Ulospäin piti kulissia pitää pystyssä hampaat irvessä. Epäluulo ja kyttääminen olivat päämetodit. Miksi sitten Turun sosiaalikeskus ei puuttunut tilanteisiin ja sitten kun se puuttui, omgelma siirrettiin nuorisotoimeen eli vapaa-ajan toimintaan. Sosiallikeskuksen pamput pääsivät kuin koira veräjästä vastuusta. Kyseisessä toiminnassa pääsi moni kuin koira veräjästä vastuusta.

Jos jossakin työpaikassa naista karatepotkaistaan vatsaan, siitä tehdään selvitys. Seikkiksessä asia salattiin koska meillä menee hyvin ja mainetta ei pilata. Tai joku työntekijä veisaa kaksivuorokautta silloin tällöin putkeen virsiä niin että lapsia ei voi päästää sisälle, turpa käsketään pitää kiinni koska meillä on niin kivaa ja mukavaa. Ja kantelija leimataan ja todistetaan juttujen keksijäksi ja mielenvikaiseksi.

Työntekijän perhe ja lapsset yritetään tuhota ja maine mustata. Siinä pomo oli tosi hyvä.

Puhelinkäyttäytyminen on muuttunut kännyköiden myötä kokonaan. Seikkisläisetkin osaavat puhua kännyköihinsä olematta nokkavia ja ylimielisiä. Toista se oli tätitähkäpään aikaan kun siitäkin saatiin iso asia. Hänen assistenttinsa Krista ja Leni nuolivat kilvan tämän perhetytön peppua. Oli manipuloinnin maailmanmestari.
Lopulta asiat menivät niin mutkaisiksi että pomojen piti palkata omat lapsensa ohjaajiksi kaupungin siunaukseslla. Mitähän Seikkiksessä olisi menetelty jos joku olisi tappanut jonkun? Dekkariainakset kasassa.

No comments: