Monday, July 13, 2015

Onko orvokki ahkera kuten väitetään, vai mistä on kysymys

Turun rautatieaseman puisto ja Aino patsas, jonka suunnitteli Matti Haupti. Suihkuallas patsaan edessä kuuluu kokonaisuuteen. Patsas paljastettiin 1951.
Ratakadun sähkökaappimaalaus jonka toinen sivu on tuhottu. Maalauksessa on luullakseni päärynöitä ei kukkia. Masentavaa tuollainen maalausten tuhoaminen. Jossain vaiheessa Ratakatu on pikku pätkän Ratapolku. En ole tuotakaan aikaisemmin huomannut.
Kukkapenkki jossa erilaisia kukkia puskee esiin. Jostain syystä en enää erityisemmin välitä hienoista kukka-asetelmista. Tämä on makukysymys.
Orvokkien bongausta. Kun vastaan kävelee kulttuuri-ihminen tai joku seurakuntalainen tekeydyn näkymättömäksi. Heillä ei ole juurikaan hyviä aikeita. Olisi hyvä jos olisi nappula jota painetaan ja muuttuisi näkymättömäksi, vielä mukavanpaa olisi jos voisi lennellä. Ja polkupyörällä olisi mukava lennellä.

Mistä johtuu että orvokkia verrataa ahkeraan? Kukkiiko se ahkerasti vai mistä on kysymys, mietin kävellessäni kävelykatua torille. Kauppatori se vaan on edelleenkin. Ostin sinisen räsymaton torilta.

No comments: