Tuesday, September 9, 2014

Naisen väki on voima, vaikka ajat ovatkin epävarmat


Miten joku voi olla pohjaanpalanut sihteerikkö ja kahvinkeitin perse. Nainen oli ollut naimisissa monta vuotta ennen kuin tuli raskaaksi ja sihteeri hän ei ole ollut koskaan.
Naiskirjailijat ovat ilkeitä olioita, sanoi Nanneli ja katseli savista joen pintaa. Ovat haukkana kyttäämässä muiden elämää. Eivät mieskirjailijat ole sen parempia, heitä kiinnostaa toisten seksi ja varsinkin seksittömyys. Turussa ei ole yhtään todella tasokasta kirjailijaa; puolivillaisia apurahan kyttääjiä riittää. Jos joku pääsee tasokkaiden ryhmään, niin hänet savustetaan pelkkää ilkeyttä ja kateutta pois Turusta. Tähän kaupunkiin ei mahdu kahta paavia. Valtalehden entinen päätöimittaja esiintyi runon tuntijana, vaikka oli demari. Hän on paavin kaveri. Kumpikaan eivät ymmärrä runoista pätkääkään. Yksi marginaali runoilijatar kysyy neuvoa runoihinsa paavilta ja runonsa ovat huonoja.
Nannuli osoitti joen toisella puolen olevaa taloa. Katsos tuota taloa. Siellä asuu nainen joka osaa käyttää aarrettaan. Mitä komeampi talo, sen parempi aarre jalkojen välissä. Vitulla niitä taloja saadaan, ei hyveellisyydellä. Tämä vittu määrää pitkälti millainen asumistasosi on. Miehet ovat siltä osin aaseja.

Ei kai naiset enää tarvitse seksiä saadakseen asunnon?
Epäilin minä. Heillähän on omat rahat ja rakastajat. Ja naisilla on myös omat vaatimukset asuntonsa suhteen. Itse olen aina asunut vaatimattomassa, mutta viihtyisässä puutalossa. Tietyn tyypiset naiset ovat asia erikseen ja se lähentelee prostituutiota.

Olet naivi ja typerys. Tiuskaisi Nannuli. Muistatko sen blondin joka sekoili Littera Balticassa muinoin, silloin kun se oli vielä paavin salaseura. Siinä vasta luuvittu porilainen, yritti naruttaa yhtä ukkomiestä ja narrata työpaikan ja asunnon merinäköalalla. Ei tullut mitään, ehkä vittu ei ollut tarpeeksi tekninen vempain. Huonosti meni silläkin hevosenpuolikkaalla.

Muistin tapauksen. Miehen sukulaiset eivät pitäneet vaimosta ja melkein järjestivät jo juhlia tämän seläntakana, että blondi oli niin hyvä. Vaimo pisti välit poikki miehensä sukulaisiin ja päätti näyttää närhen munat. Naiskirjailijat hykertelivät ja ryssittelivät ja saivat lopulta nolot fiilikset. Eivät kaikki naiskirjailijat ole pahansuopaisia, jotkut vaan ovat hieman onnettomia ja katkeria.

Mitä taas vitun kaikkivoipaisuuteen ja mahtiin tulee, se lienee vahvasti yliarvostettu suuremmassa mittakaavassa. Maailma on ajautunut sellaiseen pisteeseen että ei voi olla varma mistään.



No comments: