Sunday, September 7, 2014

Aikaa jossa elää, ei näe objektiivisesti


Tulitauko. Tykistökeskitystä jossakin. Niillä joilla on korvat kuulkoot. Ajassa jossa elää juuri nyt, ei ole mahdollista nähdä objektiivisesti. Vuosien päästä tulevat historioitsijat ja kertovat mitä tapahtui todella. Toivottavasti kerrotaan myös naisista, lapsista ja muista siviileistä jotka yrittävät selviytyä sodan keskellä.

Suomessa jatkosodan alettua Mannerheim kutsui kaikkia sotilaita Pyhään sotaan. Mitä pyhää oli jatkosodassa ja yleensäkin sodassa? Miksi saatana on aina toisella puolella katsoi mistä vinkkelistä hyvänsä. Siitä voisi tehdä johtopäätöksen että kaikkien sodat ovat saatanasta. Pyhää sotaa ei ole.

Rauha olkoon Teille kaikille
resitoi pappi radiossa. Rauhaa yleensä maailmaan ja kirkkokuntamme sisälle. Jokainen voi rukoilla itsenäisesti rauhaa Ukrainaan, ja muihin kriisipesäkkeisiin maailmassa. Voi myös rukoilla Ambrosiuksen ja Tampereen vt. kirkkoherran puolesta, nämä eivät ole vastakkaisia asioita rukouksille.

Yöllä oli sumua. Ei niin paljon kuin edellisenä yönä. Aaamu valkeni aurinkoisena ja rauha oli maassa.

Turussa on se hyvä puoli että täällä voi kadota kaupunkierakoksi. Jos haluaa, niin yksinäisyys on helppovalinta, silloin kun sen tekee vapaaehtoisesti.

Luovuus ei katoa kaupungista, vaikka myytti Luovata Toiminnasta onkin instituoitu jonnekin Seikkikseen. Jossa fiilistellään ja saadaan suhteellisen helposti rahaa Tekemättä mitään
.( erään entisen ohjaajan repliikki, kun hän pääsi Seikkikseen töihin joskus 1986
ja sanoi että sinulle ei ole mitään asiaan sinne koska Lenttu ja (Hän, joka kävi virastossa mustamaalaamassa minua. Ja Tuuli ja Eeva ja Eira ja Ulla-Kaija vaipuivat transsiin hänen edessään, sillä hän oli niin hyvä.) ovat päättäneet.)
Kokoomus ja demarit ovat vahva voima tässä kaupungissa. Rakennuksia kaatuu ja puretaan, mutta tietyt henkilöt levittävät takamustaan ikuisesti ikuisilla tuoleillaan. Jos Luova Toiminta loppuu niin surumarssina voisi soittaa Leenan keksimää melukonetta. Voin tulla henkilökohtaisesti paikalle rämisemään.

No comments: