Monday, March 14, 2016

Sipilä kohtasi opiskelevan nuorison Joensuussa, lusmuili takaovesta sisälle...

Turun valtuustoryhmien puheenjohtajien kokouksessa tänä aamuna oli yksi Odinin sotilaiden asuinen mies. On kuulemma entinen nyrkkeilijä. Mihin tämä natsien inkarnaatio johtaa.

Hän ( Olavi Mäenpää) aikoo pukeutua tämän iltaiseen valtuuston kokoukseen arvokkaasti. Kuitenkin hän korostaa että Suomi on vapaa maa pukeutumisen suhteen. Jos haluan pukeutua minihameeseen, pukeudun, Hän huomauttaa että jotkut valtuutetut tulevat reppujen kanssa valtuuston kokouksiin.( En halua nähdä häntä minihameessa, pukeutukoon yksityistilaisuuksissa mikäli haluaa minihameeseen.) En pidä että nauretaan tällaisille asioille. Natseus on kuoleman vakava asia ja oli sitä 1900-luvulla hyvin monelle joukkotuhonnalle.

On hyvä että opiskelijat eivät alistu ihan mihin tahansa. Pääministeri Sipilä lusmuili Joensuun yliopistolla takaovesta sisälle, hän pelkäsi kohtaamista vihaisten opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat huusivat: Miljonääri Sipilä ottaa rahat köyhiltä
Muutama opiskelija onnistui tunkeutumaan luentosaliin, jossa Sipilä puhui bio-taloudesta. Yksi aktivoi palohälyttimet ja toiset huusivat ja sitten tuli polliisi turvaamaan Sipilää. Veikkaan ettei tämä jää viimeiseksi kohtaamiseksi opiskelija nuorison kanssa.

Olen lamaantunut. Aurinko paistaa pitkästä aikaa.Kastuneet seinähirret kuivuvat hitaasti seinäntakaisessa maailmassa. Ahava tuuli puhaltaa. On kevät.

Myöhemmin illalla saapui Olavi Mäenpää valtuuston kokoukseen Oldareiden kauluspaidessa. Parvella istui viisi natsia ja pihalla reuhasi Rajat kiinni yhdistys.

No comments: