Friday, February 23, 2018

Aurinko lämmittää jo

Silta-sarja päättyi. Sarjan myötä aloin pitää Sagasta enemmän ja enemmän. Loppu oli tyylikäs ja huikea. Elämä jatkuu ja sarjoja tulee kuin turkin hihasta. Kaikki kunnia Viron 100-vuotiselle taipaleelle. Sarja Tuulten pieksämä maa ei saa minua innostumaan ainakiaan vielä. Luultavasti olen nähnyt sarjan aikaisemmin ja loppuosa oli parempai. Virolainen kansallistunto on kyllä korkealentoista.

Ranskalainen kylä oli yksi rakastamistani sarjoista. Siellä oli huikea henkilögalleria. Pidin monista roolihankilöista mutta opettajasta en pitänyt. Hän oli niin outo naiseläjä, etten toista löydä. Loppujakso oli siirtymistä vainajiksi. Hortensia parka koki kovia, joutui hullujen huoneelle, maalasi kuvia itsestään eri vuosikymmeneltä, ja sai aikaan skandaalin näyttelyllään. Hän toi sinne Natsi rakastettunsa muotokuvan. Hän hyppäsi ikkunasta ja kuoli. Tuli haikea olo kun sarja päättyi.

Kävin kirjsatossa. En löytänyt yhtäkään haluamistani kirjoista.

Jäätietä joelle ei tule tänäkään vuonna. Joen jää ei ehdi paksuta ennen kevättä tarpeeksi. kaipaan pois tästä kaupungista. Tämä kaupunki ei ole metropoli, se voisi tulla kauniiksi maaseutukaupungiksi, mikäli epärealistisista haaveista luovutaan, ja olevan tuhoaminen loppuisi.

Tulisi kevät pian.

Turussa -7 astetta pakkasta. Liukasta. Aurinko lämmittää jo.

No comments: