Thursday, March 26, 2015

Homokammo yhdistettynä naisvihaan on pelottava yhdistelmä

Ikoni Ylösnousemus on muistutuksena tulevasta juhlasta, ettei se unohtuisi näissä melskeissä.

Parta järisee, hengitys kiihtyy kuin uroshirvellä kiiman aikaan, ja järki hämärtyy kun fundamentaalinen mies kähisee fanaattista homokammoaan ja vihaa aiheesta: nainen alttarissa. (Pelkään että verisuoni katkeaa päässään.) Jos näitä ukkoja olisi monta paikalla niin ruumiita tulisi varmaan. Homokammo yhdistettynä naisvihaan on pelottava yhdistelmä. Miksi seksuaalisuus yleensä korostuu niin voimakkaasti uskovaisten keskuudessa.

Naisesta ortodoksisen kirkon alttarissa on juuri nyt kamalinta maailmassa joillekin. Tiedän monta asiaa joka on kamalampaa, kuten sota, köyhyys ja epätasa-arvo.

Kirkkokunnassamme piispat ovat vihamielisiä keskenään ja se väistämättä heijastuu seurakuntiin. Kriisit eivät selkiinny ihmisiä vaihtamalla, tämän olen oppinut Turun kaupungin luovassa työpaikassa aikoinaan. Kun kommunikointi kyky puuttuu, menee kaikki päin honkia. Hajoita ja hallitse, roomalainen malli, ei toimi enää, jos nyt on koskaan toiminut. Kristillisyys ja vallankäyttö on harvoin hedelmällistä yhdessä. Paha henkilöityy helposti ja realiteetit hämärtyvät. Ovatko hiippakunnat autonomisia hallintokuntia?

Kaduilla tuulee kylmästi, hiekkapöly lentää ja aurinko on saita tänään.

No comments: