Friday, November 21, 2014

Rakennetaan ja korjataan


Turussa on rakennettu siltoja. Turussa on myös korjattu siltoja, joitakin monta kertaa. Nyt vuosi sitten rakennettu Kirjastosilta eli Rahamiesten silta on korjauslistalla. Ennen korjausta siltaa on korjattu teipeillä etteivät lapset putoa jokeen.

Mahdollista toriparkkia, mikäli se tulee, varmaankin korjataan useasti. DDR:läinen monttu outoa kieltä puhuvine duunareineen on nähtävyys sinänsä.

Vanhat miljoonamiehet torikulmilla rakentavat monumentteja itselleen. Maru sanoi että kyrvän jatkeita laskeville käyrille. Työllisyys lisääntyy kun rakennetaan ja puretaan ja korjataan. Työllistäminen on vinoutunut pahasti.
Jos huitaisen tuon ikkunan mäsäksi työllistänkö korjaajan ja kuka siitä lupulta hyötyy?


Toriparkin tiedotteesta lainattua:

Ortodoksisen kirkon osalta Toriparkki yhtiö sitoutuu toteuttamaan maanalaisen pysäköintilaitoksen ja siihen liittyvät rakennelmat ja rakenteet siten etteivät Ortodoksisen kirkon perusteet rakentamisen tai laitoksen käytön takia vaurioidu.

Maru teki ristinmerkin kirkon kohdalla. Hän ei tohtinut mennä sisälle sillä ei ollut varma kuka monsteri seisoisi tuohustiskin takana. Metropoliitta Ambrosiuksella on muita murheita luulen. Asioilla on aikansa.

Ja missä se luvattu lumisadekin viipyy?

No comments: