Monday, January 21, 2013

Turun ilmasto


Pii, pii pikkuinen lintu. Paleleeko jalkojas; koivuun oksalla ollessas, marjan varrella maatessa? Tämä on "tätien" suosima laulu kerhoissa. Turun ilmasto on tätivihamielinen. He kuuluvat samaan halveksittuun joukkoon kuin maahanmuuttajat, homot, mummot, syrjäytetyt, kodittomat ja muut hobittit.

Oikeat tädit pitävät moraalia, joka on kadoksissa nykyään, pystyssä. Tätien ei tarvitse näyttää 30-vuotiailta 70-vuotiaana. Tädit vanhenevat kauniisti eivätkä pelkää vanhenemista. Lihavat tädit voivat olla tyylikkäitä, sillä tyyli on jotain, mitä on, tai sitten sitä ei ole. Tädit eivät harrasta seksiä, he elävät sen.

Turun poliittinen ilmasto on hyvin läpinäkyvän näkymätöntö. Kaavoitus ja rakennusvirastoissa suunnitellaan jotakin. Ehdotan että vuoden turkulainen purkuri valitaan. Heidän viiriinsä painetaan purkutraktori. Joku hengenmies voisi käydä heittämässä pyhitettyä vettä viirin päälle.

Pyhän Aleksandran kirkko torin reunalla kelluu savipatjallaan. Siitä on tullut TABU ja se on parasta jättää (loosi)herrojen haltuun.

Vapaamuurarien hyväveli-kerho määrää tämän kaupungin rakennus ja kaavoitusvirastoissa. Miten kirjastosilta edistää yhtenäsitä kaupunkikuvaa? Yhtenäisen kaupunkikuvan vaatimus on mieletön.

Parempi puhua linnuista. Joillakin niistä on kylmä; kuten kuvasta näkyy. Jäätyneitä lintuja on kopsahdellut maahan. Jäätyneet linnut eivät lennä kevääseen. Ne ovat kuolleet.

Kevääseen on ainakin kaksi kuukautta.

No comments: