Tuesday, January 15, 2019

Siirrymme järjen jälkeiseen aikaan nyt

Torilla eilen kuultua: "Käy hermoille nämä urakoiden paikalleen pysähtymiset." Sitten kyseinen henkilö meni paperinivaskan kanssa, edelleen turhautuneen oloisesti Turun Sanomien sisäpihalle, jota jotkut myös juutalaiskortteliksi kutsuvat. Sitten panin merkille että noissa pikkuputiikeissa oli loppu tai muuttomyynti-ilmoituksia. Tässä kaupungissa tapahtuu kaikkea odottamatonta. Turun Sanomien tontti taloineen on päästetty huonoon kuntoon.

Aurinko tuli näkyviin. Ulkona tuoksuu kevätlumi vaikka on vasta tammikuun puoliväli.

Psykiatrilta, joka sanoo äidille että: "Sinussa täytyy olla jotain vikaa koska tyttärenne on pahoinpidelty teholle (valkoisen miehen) toimesta," (Isää ei syytelty)pitäisi ottaa toimilupa pois. Tulin niin vihaiseksi että muistin oman keskusteluni kauan sitte. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä.

Sitten yksikin naisrovasti haukkui kulmikkaaksi "eli rikolliseksi". Hänellä oli tapana kysyä aina kun jotakin sattui: Mistä hän oli tänne tullut? Hänen uskonsa oli luja muualtatulleiden pahuudesta ja Turkulaisten hyvyydestä. Minä en ole rikollinen, en väkivaltainen, en juoppo, enkä huora, enkä hulluksi diagnosoitu. Enkä ole kehitysvammainen. Enkä sosiaalipummi, kun jouduin työttömäksi aikoinaan en saanut työttömyyskorvausta koska mieheni tienasi niin hyvin. Mieheni äidin puoleinen suku haukkui sosiaalipummiksi ja erityisesti yksi serkku joka työskenteli museossa. Toivon että hänen lapsensa ovat kunnostautuneet hyvin.
Minun olisi pitänyt olla vahvenpi ja vetää raastupaan muutama akankutale ja miehenhetale.

Minä en mene vahvempien ja voittajien puolelle, se ei ole pitemmän päälle viisasta. Valta vaihtuu nopeasti.


Maailmamme on muuttunut järjellä käsittämättömäksi. Elämme järjen jälkeistä aikaa.


No comments: