Sunday, October 29, 2017

Lehmät ovat eteviä ajan kokijoita, heitä ei huijata kellonaikojen siirroilla

Kun nyt on tapetilla tämä seksuaalinen ahdistelu niin kannan korteni kekoon. Nuori poika oli työllistettynä eräässä kulttuurialan virastossa. Siellä oli myös parhaat päivänsä ohittanut naistyöntekijä, jolla oli riippuvuussuhde alkoholiin ja seksiin. Nainen taputteli takapuolta, työnsi jalkateränsä pöydän alta haaroväliin jos ei pitänyt varaansa. Nuorukainen sanoi sen olleen erittäin loukkaavaa ja vastenmielistä. Lisäksi pomo oli naisenkaatajan maineessa, joten valittaa ei kannattanut. Lisäksi työntekijät olivat pelkästään naisia ja kärkkäitä ilkeyteen. Onneksi työ oli puolen vuden mittainen ja tuollaista kestää vaikka seipään nokassa kun tietää sen pian loppuvan.

Tänään oli taas kellojen ajan siirto. Tällainen sopii koneille, ei ihmisille ja muille elollisille olioille, varsinkaan kotieläimille ja nyt en tarkoita lemmikkieläimiä. Joissakin asioissa ministeri Berner on epäpätevä. Lehmät ovat näissä asioissa päteviä, hevosista puhumattakaan. He tekevät asiansa aina samaan aikaan, heitä ei huijata turhilla kellon ajoilla.

Katsoin Jack Taylorin jakson jossa rietas pappi tapettiin alttarilla. Siinä sitä oli järeän laista seksuaalihäirintää. Sarja on hyvä joihinkin muihin sarjoihin nähden. Irlantilaisissa on lumoa. En pidä että ahdistelu sukupuolittuu. Sitä esiintyy myös naisilla.



No comments: