Wednesday, October 11, 2017

Tämä on fiktiota Lonttisissa mutta totta Portsassa

Mitä luulet tapahtuvan, jos naapurin pojat päättäisivät että heillä menee talonsa kanssa huonosti, huitaisisivat aidan "huisinnevadaan" ja ilmoittaisivat että me laajennetaan teidän puolelle. Näin tervehdytämme talomme tilan. Lisäksi rakennamme lainarahoin parkkiluolan , sillä saaduilla tuloilla katamme konkurssimme.

Mitäs te sitten teette kun parkkihallin kaivuun seurauksena tienoon paaluttamattomat talot alkavat vajoilla ja notkua. Te nimittäin maksatte vahingot. Tämä on fiktiota Lonttisissa, mutta totta Portsassa. Kannattaako ottaa moinen riski. Ei toisen omistamalle tontille saa mennä kuokkimaan.

Alla olevassa kuvassa on paaluttamattomia kerros-ja puutaloja. Jos Rauhankadu 19. suunnittelee korjaavansa taloudellisen ahdinkonsa rakentamalla parkkiluolan, niin huonosti käy ja tekijä maksaa. Outo kuvio kaikkinensa. Haluaisin tietää mikä grynderi on tässä juonimassa taustalle.


Onko Puistokadun ja Koulukadun puutalot suojelumerkinnän alaisia. Mikäli ei ole, niin olisi syytä hakea. Aikoinaan Portsaan laskettiin kuuluvaksi Sairashuoneenkadun ja Annankadun välinen alue. Ei pidä tuudittautua olotilaan ettei mitään tapahtuisi.

Turussa leppeä sää, poutaa.No comments: