Sunday, October 22, 2017

Natsien toiminta ei ole viihdettä


Sattuipa tuokin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoitus Tampereella, jonka uutisointia hieman ihmettelen, aivan kuin olisi kyse ihan tavallisesta asiast; Ei kyllä ole ja minusta myös tuntuu, että poliisiorganisaatiossa on natsiystävällisiä ihmisiä.

Luin nimittäin juuri Affinity Konarin kirjaa Elävien kirja, joka kertoo identtisistä kaksosista Mengelin koekaniineina Auschwitzin keskitysleirissä. Tätäkö kohti ollaan menossa, sillä Eurooppa oikeistolaistuu, eikä Suomi ole poikkeus. En kerro enenpää kirjan juonesta, mutta, koska identtiset kaksoset olivat valittuja, he pääsivät (omin luvin) tutustumaan jopa varastoihin jossa oli uhrien omaisuutta, hiuksia, kultaa, hopeaa, esineitä ja lihaa pinossa. Syyllistyikö natsi-Saksa gannibalismiin?

Noista tapahtumista ei ole historiallisesti kauan. Eivätkä nämä tapahtumat ole viihdettä, uskokaa pois.

Kirja kiinnosti minua siksikin että minulla on identtiset kaksoset ja tunnistin kyllä piirteitä päähenkilöissä. Kun toista satutettiin, huusi toinenkin suoraa huutoa ja tunsi kropassaan tuskan, vaikka ei ollut paikalla.

Muistan miten lapsiani kohdeltiin Turussa kummajaisina. Luovan toiminnan lahjattomat henkilöt olivat alkeellisia ja sivistymättömiä. Ronoilija X puhui julkisesti lapsistani kuin idiooteista. Identtinen on kyllä eri kuin idioottisuus hyvät paskiaiset. Taikauskoiset ja muut körtit ja "melkein professorit."

Lisäksi heidän tapansa puhua työkavereiden seksuaalisesta mitättömyydestä oli kuvottavaa. Skorpionien kierot kuviot.

No comments: