Friday, January 13, 2012

Amerikkalaista vaikutustako?

Ketä ovat Kansallisen kivääriyhdistyksen jäsenet? Kyseinen yhdistys on tehnyt tutkintapyynnön yleiselle syyttäjälle presidenttiehdokas Pekka Haavistosta. Tuli amerikkalaiset fiilikset takavuosilta.

Katsoin eilen vaalikeskustelun. Nuoriso on fiksua porukkaa. Jotkut ehdokkaat saivat kylmätväreet selkäpiihin. Arhinmäki ja Haavisto ovat omaa luokkaansa. Kuka olikaan se, joka sanoi että Älä anna asetta käteen sille joka sitä eniten haluaa? Se oli viisaasti sanottu. Ketään ei ole vielä valittu, joten äänestäkää. Minun kaksi lähes 90-vuotista tuttuani on äänestänyt ennekkoon äänestyspaikassa itse. Jos vanhukset vaivautuvat äänestämään, silloin nuorempienkin pitäisi äänestää. Nuoret elävät meidän jälkeemmekin kauan.

4 comments:

Kirsti Ellilä said...

Päätin jo kerran olla äänestämättä, mutta aloin empiä. Jompi kumpi noista ääneni saa jos saa.

M. said...

Olen selkeästi missannut jotain! Kansallinen kivääriyhdistys? Häh? Kyllä kuulostaa kovin jenkkimeiningiltä.

Ofelia said...

Arhinmäki on paras! Minulla on yksi ystävä, joka jättää äänestämättä, koska "protestoi". En ole ihan vielä ymmärtänyt, miten äänestämättä jättäminen on protestointia. Minusta se on vain sitä ettei ole viitsinyt miettiä asioita ja omaa kantaansa eikä politiikka kiinnosta tarpeeksi (tai ei ole halua muuttaa mitään tässä onnelassa).

quijote said...

Saa nähdä onko sopivaa ehdokasta toiselle kierrokselle. Jännittävää!

Kansallinen kivääri-yhdistys on googletettavissa. Poistuin sivustolta saman tien mentyäni sinne.