Thursday, April 5, 2018

Sytyttäkää tuohuksia marttyyrikeisarinna Aleksandralle


Kirkkomme tilanne toriparkin yhteydessä huolestuttaa. He vetivät valituksensa pois tho:sta. Toriparkki herra oli käynyt yhdessä seurakunnan kiinteisölautakunnan herran kanssa kahdestaan tutkimassa ettei halkeamia tai murtumia ole ennestään ja tarkistus hetkellä. Sopimus ja lupaukset ovat suullisia eli yhtä tyhjän kanssa. Mitä sinisilmäisyyttä. Sytyttäkää tuohuksia rukousten saattelemina marttyyrikeisarinna Aleksandralle.

Ihmettelen että eikö valtuusto ja neuvosto ole ollut mukana päättämässä matkapapin rahoitukseen myönnettyjen pallkkarahojen käytöstä toiseen (iin) kohteisiin niin eikö heitä voisi syyttää jonkin asteisesta kavalluksesta? Myönnetyt varat ovat mielestäni kohdesidonnaisia ja niitä ei noin vain siirrellä satunnaisiin menoihin. Outoa toimintaa.


Siivotaanko toria enää ollenkaan? Onko siivottu enää aikoihin. Sateinen aamu ja silakoita ostamassa torilla. Täytyy käyttää torin antimia hyväksi niin kauan kuin voi. Toriparkki oy:llä ei ole rahoitusta eikä vakuuksia. Kaupungin rakennettavaksi ja maksettavaksi tuleva torin kannen hinta on noussut 33miljoonaan ja luultavasti summa nousee eli tuplaantuu. Näin meitä kusetetaan taas.Jäätelöratikka tuli torilla alkuviikosta.

No comments: