Tuesday, April 17, 2018

Huhtikuun 17. päivä

Tännään kävellässäni kauppatorilla ajattelin Turun tori-tappajan oikeudenkäynnin median uutisointia. Minusta oikeutta pitäisi käydä mahdollisimman mediattomasti, asiallisesti ja niin että syytetty ei saisi lisä pontta simputtaa oikeutta. Lisäksi mietin ja toivon ettei kukaan innostu samaan tekoon liiallisen uutisoinnin ja kuvien näytön tiimoilta.

Venäjällä toimittaja, joka uskalsi arvostella Syyriassa olevia venäläisiä palkkasotureita putosi parvekkeelta ja kuoli. Ei ole varmastikaan viimeinen tapettu toimittaja Venäjällä. Käytettiinkö Syyriassa kemiallista myrkkyä vai ei? Sieltä ei varmaankaan löydy enää todisteita kuin sairaaloista. Sitten Putin julistaa että Hän on jopa Moskovan patriarkaatin ylin johtaja. Kaikki on näämmä valjasyettu Putinin vallan tukijoukkohin. Mitä mahtavat tuumata Jumala ja Jumalanäiti moisesta vallankaappauksesta.

USA:an presidentti on täysi pelle ja kusipää hänkin. Häneltä pitäisi ottaa napinkäyttö oikeus pois. Minulla on vainu että Putin kiristää Trumpia jollakin miehisen heterohimon tapauksella.
Pistän kohta soimaan Moskovan valot.

Kallun grilliä ei ole vieläkään purettu. Antavat katteettomia ilmoituksia nämä T-Parkin herrat.
Heillä ei vieläkään ole rahoitusta ja vakuukuksia töiden aloittamiseksi. Miksi he saivat rakennusluvan ilman rahoitusta ja vakuuksia.

Torin reunalla oleva Turun Vanun vanha talo on silminnähden vajoamassa ja halkamilla. Sen näkee jokainen joka viitsii katsoa. Luultavasti siinäkin on puupaalutus.

Tulisi lämmin ja politiikoille järki päähän.

No comments: