Thursday, April 12, 2018

Ahneuden ja rahan melukone

Nollaenergiahalli T-parkin tiedottamisen uusin hönkäisy. Nollarahoitus ja vakuutus varmaan jatkossakin. Tämä on ylimielistä vittuilua ja ihmisten älyn aliarviointia. Nollaenergiahalli rakentamattomana täyttäisi nollaenergian mitat, ainoastaan.

Nollaenergiahalli tarkoittaa sähkötöntä hallia jossa ei edes ole valoja. Taas pelkkää huulten höpinää. Kuka kaupungin poliittisessa johdossamme olisi ritari rohkea ja tekisi historiaa rehellisyydessä ja estäisi koko T-parkin ja saisi äänivyöryn vaaleissa?

Olen jo pitemmän aikaa tuntenut etovaa vastenmielisyyttä torin poikki kävellessäni. Tämä kaupunki halveksii kaupunkilaisiaan.

Muistan aikoinani Seikkisessä ollessani, ennen kuin sinne tulivat Kristet ja Lenit ja Mariannet, melukoneen. Yksi kokoomukselainen ohjaaja rakensi vanhoista kattiloista ja paistinpannuista melukoneen pitkään vaijeriin. Lapset hakkasivat kattiloita kepeillä ja räminä oli kattavaa. Kun minä ehdotin soivaa metsää vastapainoksi mlukoneelle, se ei saanut lupaa. Luovassa toiminnassa oli metodi: kyttäys, epäluulo ja herjan heitto. Kauneus arvoille ei ollut tilaa. Melukone kuvaa hyvin Turkua, kauneusarvot on painettu alas ja kaupungissamme jylläävät ahneuden ja rahan tuulet.

Toivon totisesti etteivät Vihreät ole mukana melukoneessa ja mitä heillekin on luvattu, vai onko mitään. Politiikka on kaupan käyntiä arvoilla ja arvottomuudella.

Nyt kaupungin hallitus perää T-parkilta selvitystä rahoituksesta kahden viikon kuluessa.

No comments: