Wednesday, March 22, 2017

Kevätkävelyä


Kuva on otettu Tuomaansillan kohdassa jossa noustaan Tehtaankadulta.

Tuuli vihakasti mutta muuten oli mukava kävelysää. Rotta näyttää olevan ketterä kiipeilijä. Vastapäisen talon yläosassa tuli rotta alas päin, selvästikin suunnitelmallisesti ruokaa oli etsimässä. Jotkut ihmiset eivät ota vakavasti tulevaa katastrofia, ihmiset heittävät surutta ruokaa, kuten se yksi mies joka kiroilee ja huorittelee naisille, hän heitteli ihan piruuttaan vaaleita leivänmuruja olkansa yli nurmikolle Lönnrotinpuistossa.

Luin juuri uutisen joka kertoi Siperian sulavien ikijäiden kaasukuplista. Jos nämä kuplat räjähtävät, niin ilmakehään pääsee iso määrä metaanikaasua. Tämä on seurausta ilmastonlämpenemisestä ja ihminen itse on aiheuttanut tämänkin. Ihminen on eläin joka paskantaa kaivoonsa. kun tein gradua Tarkovskin elokuvan aikakäsityksestä ja seminaarissa mainitsin Tarkovskin vision siitä mitä Siperiassa tapahtuu vääjäämättä ilmastonmuutoksen seurauksena, joudun naurunalaiseksi. Nyt ei naurata enää yliopitollakaan. Tunnelma oli kuin Tampereen Steinerseminaarissa, jota en haluaisi enää muistaa. Lauma henkisenkasvun valaistumassa olevia sokeaan pisteeseen tuijottajia. Ei taida naurattaa enää sielläkään tämä sulava ikirouta.

Ministeri Risikko väittää että suurin osa kansasta kannattaa leikkauksia. Eikä hän puhu lääketieteestä. Kun politiikko puhuu kansasta on parasta sulkea korvana. Manipulointi on vaarallinen tapa vaikuttaa.


No comments: