Wednesday, February 3, 2016

Juoksen liikennevaloissa...

Klownit tanssivat torilla. Niin kauan kuin klownit tanssivat torilla ja kaduilla, on toivoa!

Juoksen liikennevaloissa ja rikon lakia. Olen iloinen, kepeä ja kaunis. Olen, vaikka kokoomuksen naiset kirjoittaisivat "lokakanavalla" mitä hyvänsä. Tässäkin kaupungissa lienee oikeus olla ja elää muillakin kuin heillä.

En pidä siitä että vanhoillisen kirkon neuvostossa istuu taas sama taantumuksellinen ja umpioikeistolainen porukka. Tyyppi joka ilmoitti puhdistavansa seurakunnan Ratilaisista ja hänen kannattajistaan, on taas neuvostossa. Seurakuntalehtorin irtisanominen hyväksyttiin mutta laista tietävä jäsen vaati asian pöydälle.

Fiksut ihmiset älyävät kyllä pysyä poissa kirkosta sinne asti kunnes kirkkoherra on lähtenyt eläkkeelle. Jos lähtee koskaan. Hän näyttää vanhemmalta kuin pomonsa joka täytti kesällä 70 vuotta. Saisivat molemmat mennä jo muualle, mutta ei tässä ole seurakuntalaisten etu kyseessä, tässä on kyse vallanhaluisten ihmisten eduista. Entä jos henkilö kuolee ennen kuin nuo kaksi ovat eläkkeellä, miten heidän käy tuon´ilmaisissa? Onneksi nämä kaksi eivät jaa taivaspaikkoja. Turvapaikoista puheen ollen Turun ortodoksisesta seurakunnasta niitä on turha hakea, siellä on kielletty jopa almujen anto. Kokouksessa nuijaa heilutti kuulemma perussuomalaisten nokkamies Turussa.

Mietin miten helppoa on vieraantua seurakunnasta. Minä en käsinkirjoittele kirjeitä arkkipiispa Leolle. Sen hoitavat kyllä toiset rouvat. Ja soittelevat Ambrosiukselle yöllä ja vaativat jollekin eroa toimestaan. Olisivat jättäneet soittelematta vaan, sillä sitä saa mitä tilaa. On myös hyvä muistaa että Ambrosius ei ole kenenkään ystävä. minulla on tästä tuntuvaa tietoa.

Tulee aika toinenkin. Aivan varmasti.


No comments: