Monday, February 2, 2009

Toriparkki ja savivelli

Ketähän mahtavat olla asiantuntijat joita kaupunginjohto käyttää toriparkin lujuuslaskelmien teossa? Kestääkö savi, onko veden voima heikentynyt? Pahimmillaan koko hanke hukkuu savivelliin ja me kaupunkilaiset maksamme viulut.

Turun ortodoksinen kirkko makaa savipatjan päällä. Saattaa olla, että pahimmillaan savipatja lähtee liikkeelle toriparkin rakennustöiden aikana. Kirkko kallistuu, tai tapahtuu jokin muu vahinko. Kuka korvaa vahingot? Nyt tarvittaisiin proAleksandra-liike. Nykyisissä olosuhteissa se lienee mahdoton hanke. Edellinen kirkkoherra vakautti tarkalla taloudenpidolla seurakunnan talouden. Kiitoksen ottavat näköjään ansiottomat henkilöt. Kelpaa myös antaa lahjaksi vierailijoille hänen toimittamaansa juhlakirjaa. Mikäli kirkko kallistuu tai kaatuu, niin sitä te ette pysty hänen syntilistaansa lisäämään.

Tämän kaupungin päättäjillä on hämmästyttävän ylimielinen asenne veronmaksajia kohtaan. Kansanäänestystä toriparkista ei järjestetty kunnallisvaalien yhteydessä. Se kuuluu järjestää nyt.

No comments: