Thursday, October 23, 2014

Silkkihansikkain sivellen ja Faberge`munaa pyöritellen...

Ortodoksisen kirkon osalta yhtiö toteaa että Yhtiö sitoutuu toteuttamaan maanalaisen pysäköintilaitoksen ja siihen liittyvät rakennelmat ja rakenteet siten etteivät Ortodoksisen kirkon perusteet rakentamisen tai laitoksen käytön takia vaurioidu. (!?)

Silkkihansikkainko he siellä sivelevät? Sietäisi laserkuvata kirkko ennen mahdollista Toriparkin rakentamista. Kirkko sijaitsee kalliolla, toinen reuna savipatjalla kelluen. Olkaa siinä sitten vahingoittamatta jos savipetja alkaa liikkua.

Tavaratalo Wiklundin tuoksuosasto lahjoitti seurakunnallemme muutama vuosi sitten Faberge-munan. Osuuskauppa oy on mukana toriparkki oy:n toiminnassa, vaikka heillä on omat parkkipaikkansa jo nyt.

Entä jos vaurioituvat? Maksaako Toriparkki mukisematta laskut. Pelkään pahoin että kaupunki joutuu maksumieheksi jos Toriparkki rakennetaan. Toivon että poliitikot tajuavat että vaalit ovat lähellä. Kokoomus ja demarit molemmat ovat menettäneet kannatustaan kautta linjan.

Onko sovittu myös ilmaisista parkkipaikoista seurakunnan sisäpiirille? Tuon heitti ilmaan eräs epäilevä seurakuntalainen.

Pyhä Marttyysikeisarinna Aleksandra älä käännä selkääsi kirkollesi hetkeksikään, vaan alati rukoile pyhäkkösi puolesta.

Museovirastoon ei voi luottaa vaikka rakennus onkin suojelukohde, jos huonosti käy niin kirkostamme tulee äkkiä lainsuojaton kohde. Turun ortodoksisella kirkolla ei ole varaa paalutukseen ja mahdolliseen korjaukseen joten turha huhuilla Helsingin metropoliittaa apuun oli hän kuka hyvänsä silloin. Onkohan päämies (khr) varmasti ymmärtänyt mahdollisen paperin johon on ehkä nimensä laittanut.

No comments: