Monday, December 4, 2017

Sallikaa lasten ollaJouluikoni

Lastentapahtuma Helsingissä, Töölössä, siirretään turvallisuuden nimissä johonkin toiseen paikkaan itsenäisyyspäivänä. Samaan aikaan siellä järjestetään uus-natsien mielenosoitus! Jo on arvot mäessä hyvät turvallisuusviransomaiset. Jotain on pahasti viella tässä järjestelyssä. Lasten täytyy paeta uus-natseja.

Olen tyrmistynyt ja kauhuissani. Tiedän että jotkut ovat toista mieltä kuin minä, ja se kauhistuttaa vielä enemmän. Missä me olemme viiden vuoden kuluttua? Historiian perehtyneenä voin sanoa että sillä on taipumus toistaa itseään. Unohdamme että sukupolvet vaihtuvat ja he eivät ole sellaisia kuin me olimme, me hyvinvointisuomen luojat. Eikä osa meidän nuoristamme tingi saavutetuista eduista, he haluavat kaiken ja heti. Osa seisoo leipäjonoissa ja mikään ei ole pahempi opettaja kuin nälkä ja tulevaisuudettomuus.

Sivistys on turvattava lapsille ja nuorille. Koulutusta ajetaan tarkoituksellisesti alas, onhan se härskiä kun kokoomukselainen opetusministeri valehtee ettei koulutuksesta ole leikattu, vaan päinvastoin siihen on myönnetty rahaa lisää. Ensin leikataan rajusti ja sitten pieni osa leikatuista rahoista palautetaan. Samoin terveydenhoitoa ja vanhushoito on keinottelijoiden ja ammattitaidottomien käsissä, niiltä vanhuksilta joilla ei ole yhteiskunnallista asemaa ja varallisuutta, on arvokas ja kunnioitettava vanhuus viety. Vanhukset Suomessa ovat eriarvoisessa asemassa.

Muistakaa tämä arvoisat poliitikot ja muut päättäjät linnan juhlissa ja hallituksen istunnoissa.

No comments: