Thursday, December 7, 2017

Ruokakassijono senkun pitenee kaupungissamme

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Aho vääristelee totuutta ja kertoo että lastentapahtuma Alpakka yritti sabotoida laillista kulkuetta eli Pohjoismaisia natsi-vastaritalaisia. Mikään ei enää hämmästytä.

Turun kauppatorilla oli Suomi100v. itsenäisyyspäivänä pisin ruokakassijono kautta aikojen. Hallitus ei kuulemma saanut kiitosta toiminnastaan. Minusta tämä hallitus on pahin ihmisten eriarvoistaja ja paras tekonsa olisi jos se tajuaisi erota. Minua ei kiinnosta itsenäisyyspäivän linnanjuhlat, eikä mahdollinen tissin vilaus tai kauluaukon syvyys puvuissa. En ymmärrä miksi vuodesta toiseen kansa tuijottaa näitä pukujuhlia kun olisi muuta tähdellisempää tehtävää.

En ole ollenkaan huolestunut koululaisten lukutaidosta, olen huolestunut siitä että päättäjämme eivät ymmärrä lukemaansa. Koululaisten ei tarvitse pisakilpailutusta. Se on päättäjiä ja opettajia varten. Ei koululaisten tule olla opettajien ja päättäjien kunnianhimon tyydyttäjiä.

On se nyt kumma kun päivät päästään kuulee tutkimuksia miten koulutetut ja ylemmäntulotason ihmiset ovat joka suhteessa parenpia kuin alemmantulotason ihmiset. Jos ei tohtorikoulutettavilla ole todellisia aiheita väitöskirjaansa, niin jättäkää sikseen. Kohta taas varmaan todistetaan miten paljon parenpia äitejä ylemmän luokan naiset ovat. Menkää ihmeessä jakamaan ruokakasseja köyhille. Saatte varmasti kiksejä, sillä tottahan te osaatte nauttia elämästä paremmin kuin muut.

Ortodoksiseurakunnassa, kuvasta päätellen, nautittiin hyvästä tarjoilusta. Samaan aikaan vilkaisu ikkunaan olisi kertonut mitä köyhille tarjotaan torilla. Minua on aina häirinnyt tämän seurakunnan ylimielisyys ja eriarvoisuus jopa seurakuntalaisten välillä. Ai niin, kirkon tontilla on kerjääminen kielletty. Voi olla että kohta neuvosto kerjää kirkon kallistumisen estämiseksi saappaat savessa. piispamme, kuka nyt lieneekään, yleensä myhäilee ylimielisesti ja tuskin pilaa päiväänsä mahdollisella kirkon kallistumisella. Herrojen haltuun vaan.

Minnekähän ruokakassikansa siirtyy jos toriparkkityö todella alkaa? Paikka voi vaihtua, mutta köyhät ja nälkäiset eivät vähene.
Ulkona sataa vettä ja lämmintä on jo +5 astetta.

No comments: