Friday, December 30, 2011

Hyvin Valaistua Uutta Vuotta!


Turussa on sähköt toimineet koko Hannu ja Kerttu - myrskyjen ajan. Kiitos siitä että täällä sähköt toimittaa Turku Energia.

Alla kaupungin puistojen kävelypolkuosastolle tervehdys; Richterin puretun talon kohdalla ei polkua pitkin pääse ilman kumisaappaita. Eikä varsinkaan pikkuisilla korkokengillä, ei ainakaan jos vaunuissa pieni lapsi makoilisi.

Ei pidä ottaa liian suuria riskejä, ulkona liikkuessa.


Kävelin pitkin jokirantaa ja räntää hipsi muutama märkä hiutale. Kampaajalla lueskelin vuosihoroskooppeja. Vesimiehen aika siirtyy kuulemma pois Neptunuksen vaikutuspiiristä ja aiheuttaa uusien asioiden etsintää ja haltuunottoa. Olenkin jo ajatellut luokkoutua erinäisistä jutuista ja aloittaa uudet projektit.
Minun piti laittaa kuva Portsan osittain palaneesta puutalosta, jota kaupungin rakennustoimi ehdotti purettavaksi. Hanke siirrettiin syrjään odottamaan ratkaisua. Suojelualueen taloja ei yleensä pureta, mutta kuulin huhuja kaavamuutoksesta jonka seurauksena osittain palaneen talon paikalle juonitaan "julkista rakennusta." Kaavamuutoksella on paha kaiku korvissani. En ehtinyt Portsaan asti tänään.

2 comments:

Anita Konkka said...

Loppuukohan vihdoinkin haahuilu kun Vesimies siirtyy pois Neptunuksen vaikutuspiiristä? miettii muuan vesimies.

Valoisaa Uutta vuotta sinulle!

quijote said...

kiitos! Mielenkiintoista Uutta Vuotta sinulle.