Saturday, September 5, 2009

Tietokone järjestelee elämäämme


Nämä kuvat olisi voinut itsekin leikitellä, mutta tämä on pelastusohjelman fiksu yritys palvella. Ansaitsee julkisen ylistyksen.

Kovalevyistämme se jossa oli digikuvia "kadotti kirjanpitonsa" ja kuvia ei näkynyt. EASEUS Deleted File Recovery ilmaisohjelma löysi kuitenkin lähes kaiken. Kuvat olivat kaikki siirretty kyseiseltä levyltä toiseen, joka sekin hämmentyi bittien vallankumouksen katukivien heittelyistä. :-) Muitakin pelastusohjelmia on, parhaat maksavat lähes 100 € ja mietimme että ei niissä mikään NIIIN arvokasta ollut.

EASEUS muuten löysi siis melkein kaikki. Tämän kuvan pelastus ansaitsee erityismaininnan; kaikki tärkein lienee tallella ja ihan käypäsessä järjestyksessä. Eikös?

Luottamuksemme kovalevyihin horjuttua hankimme kaksi kpl yhden Teran USB tallennelevyjä; niihin menee nyt tasaisin väliajoin molempiin kaikki/samat Data-tiedot turvaan.

Sillä jos vain yksi yhden TeraB.n USB levy menee sekin sekowitciksi niin homma harmittaisi kai enemmän kuin sen levyn hankintahinta, vähän yli 100€ / kpl. Jos toinen sippaa niin toinen hengittää ja antaa lisäaikaa uudelle turvapelastukselle. Toivon mukaan. Levyilla on takuu, kaksi vuotta.

Mitäs sitten tehdään.

Kuinka pitkään maailmamme pysyy tällaisena?

No comments: