Wednesday, January 14, 2015

Portsalaisessa iltapäivässä tutkailin Mikaelin kirkon torneja kamerallani

Tänään Turussa kävelyn sijaan käytin bussia. Minulla on syväuraiset pohjat kengissä ja silti jännitin kävellessäni. Nousin Portsaan menevään bussiin. Niitä menee harvakseltaan nykyään, ainoastaan kaksi tunnissa. Hyväkuntoiset ihmiset, jäättömällä kelillä voivat kävellä tai pyöräillä sutjakkaasti keskustaan. Mitähän ne siellä liikennevirastossa ajattelevat tehdessään päätöksiä. Paluubussi oli myöhässä tuntuvasti.
Ehdin ottaa muutaman kuvan odotellessani. Tutkielman Mikaelinkirkon torneista kattojen yllä. Jotenkin juuri tänään tornit olivat tyrkyllä. Noihin Sairashuoneen kadun kirkkoa vastapäätä oleviin asuntoihin näkyvät tornit totaalisesti, ainakin jos on kattoikkuna.

Puutarhakadun hiippatalot. Minulla oli päässäni hiippalakkini. Ne muistuttivat toisiaan. Yksi nainen sanoi että Hauska hattu Teillä!

Pidän teitittelystä, se luo välimatkaa.

Minusta Lidl voisi laajentaa Portsaan, siellä olisi potentiaalia. Paikallinen K-kauppa on mielestäni kallis, olisi hyvä jos olisi kilpailua. Jos Portsasta lähtee keskustaan ruokaostoksille bussilla niin pakasteet ja jäätelön voi unohtaa, ne pehmenevät matkalla.




No comments: