Sunday, November 24, 2013

Naisten kesken III


Koululaisten kesätoimintaa suunniteltaessa on huomioitava lasten välipalan halpuusta ja vaivattomuus. Ehdotan että lapsille järjestetään ruokailu siten että Lasten kanssa yhdessä keitämme puuroa ja syömme kiireettömästi. Sen jälkeen lapset tiskaavat lautaset ja muut ruokailuvälineet. Annuli-ohjaaja, jonka mies on demareiden luottamusmies, katsoo halveksivasti, kääntyy sitten pomon puoleen mielistelevä ilme naamalla. Pomo päättää että välipala on maustettu jugurtti purkki. Annuli on riemuissaan. Huomaan että asia sovittu jo aikaisemmin.

Jugurtilleko lapset pärjäävät koko päivän? Niissä on sokeriakin aivan liikaa.

Ei ole meidän päänsärky. Vanhemmilla on vastuunsa.


Hehän ovat töissä neljään. Eivät he ehdi lapsiaan ruokkimaan kesken kaiken. Luulisi lasten suojelun ajattelevan lasten parasta.
Minusta tuo on vastuutonta, saastuttavaa ja ajan oloon kallista. Sinulla ei ole mitään menetettävää. Sanoo Annuli kylmästi. Me demarit pidämme huolen että et saa kaupungilta mitään työtä. Ajattelen että eipä ole väliksikään kun on tuollaisia mahtailijota työkavereina.

Alkoi levittää demarimaisia mustamaalausjuttuja kehitysvammaisesta työkeverista. Kahdessa vuodessa lukio ja yliopistossa. Siinä sitä on kehitysvammaiselle suoritetta. Terveisiä vaan sinne luovaan toimintaan ja muihin kaupungin äly-yksiköihin. "Vaula ja Ami." Toinen demari ja Toinen RKP. Suomenruotsalaisilla on kiero tapa toimia seläntäkana. Heille yleensä kaikki lankeaa kuin manulle illallinen helposti. Etuoikeutettuun vähemmistöön kuulumisessa on etunsa.

Sininen talo Turussa purettiin. Huomasin tutun nimen purkua kannatteneiden kaupunginvaltuutettujen listassa. Taisi olla äitinsä jalan jäljissä tuhohommissa.



No comments: