Friday, June 12, 2020

Salamankulma II


Salamankulma ja S-pankki. Vehreää on ja puut ovat ihania. Niitä voi halailla näin Koronan aikanakin. Yllättävän paljon noita puita on tässäkin puistossa. Ortodoksisen kirkon tontilla on myös puita. Näpit irti niistä. Liedo pankkimies fb. keskustelupalstalla oli ällistyttävän tietoinen ortodoksisen kirkon tontin turvattomasta tilasta. Ei se ole turvaton vaikka sosiaalista toimintaa ei olekaan. Ortodoksinen seurakunta on kuulemma mukana suunnittelemassa rakennusprojektia. Kuulostaa pelottavalta. Oli miten hyvänsä niin kirkon säilyminen edellyttää paalutusta ja portaiden korjausta, sillä se ei kestä kahden massiivisen talon lähirakentamista. Liikkuuko tässä kenties raha ja lahjonta? Se mikä oli Romaniassa päivän epistolaa, ei toimi täällä. Eihän?

Vehreää on edelleenkin, yhtään puuta ei ole vielä kaadettu, mutta varmasti kaatuu enemmän kuin on pystyssä. Havainnekuva on kammottava. Miten on mahdollista että tällainen arkkitehtuuri saa kukoistaa. Tämä on jo mauttomuudewn ylistys. Tästä kuvasta näkee miten kirkon rauta-aita on vääntyillyt vajoamien seurauksena. Portaat ovat niin kallellaan että sokea Kreetakin sen huomaa.


kirkon ruusupensaassa kävi kuhina kun pörrinkäiset töissänsä olivat.


Liedon Säästöpankin Turun konttori. Tuolle aukiolleko se uutisrakennus tulee? Sehän on aivan kirkon kyljessä. Herra armahda.

Tästä projektista ei hyvä seuraa ja onko teillä Arkkipiispan lupa tähän suunnitteluun? Vai suunnitteleeko Hän gryndereiden kanssa itse?

No comments: