Tuesday, June 16, 2020

Logomonsiltahanke on outo ja kallis

Logomonsilta on on outo rakennushanke. Lähdettiin muka ihan tietämättä mitään mikä on tulossa, kuka uskoo poliitikkojen hokua emma tienneet, mutta maksettava on ja vietävä rakentaminen loppuun. On kuultu samaa hokemaa ennenkin Turussa. Lähdettiin liikkeelle viidestä (5) miljoonesta eurosta ja nyt hinta on kivunnut jo 20miljoonann euroon ja ei se siihen jää. Äänestäjät voisivat äänestää nämä poliitikot ulos ja valita uudet. Turkulaisilla on tapana heittää herjaa mutta kun pitäisi toimia, menee pupu pöksyyn.

Olen pöyristynyt tästä eilisestä valtuustonkokouksesta. Menkääpä poliitikot käymään operaatio Ruokakassin jakelupisteissä ja kuulkaa lasten suusta että on nälkä. Ehkä asiat menisivät edes joillakin tärkeysjärjestykseen.

Lisäksi minua häiritsi tekopyhä hoku, aivan kuin olisi maikailtu että tämä on peiliin katsomisen paikka... ja pitää maksaa kun muutakaan ei voi. Petteri Orpo on oikein ääntään myöten tekopyhä.

En pidä tästä Turun poliittisesta kulttuurista yhtään. Lisämaksamisesta ja kaupungin kuppauksesta on tullut tapa.

Käsiteltiin siellä toki muitakin epäivyttäviä hankkeita.

Kokoomus, sdp, vihreät ja muutama pienpuolue äänestivät että maksetaan taas ja vasemmistoliitto, persut ja järjenääni vastustivat. Keskusta ja rkp äänestivät tyhjää.

No comments: