Friday, September 27, 2019

Yhden asian ihminen

Miten minusta näyttää että Ruotsalaisen teatterin toinen puoli kallistuu Hansakortteliin päin. Eikö se viime syksynä paalutettu tuosta kyseisestä kohdasta. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Kuvaa teatterista on vaikea saada kun on noita aitoja edessä.

Eilen oli huikean kaunis syyspäivä. Tori kylpi valossa, tunnelman rikkoi hirveä metallin kirskusnta ja junttaus. Torimyyjät olivat hymyileviä mutta jokin kireys pyrki ulos kuitenkin. Menin kirjastoon josko siellä olisi jokin haluamani kirja. Ei ollut joten taapersin kaupan kautta kotiin.
En ole enää moneen vuoteen törmännyt ihmisiin joiden kanssa olisin puhunut edes fraaseja. Ihmiset ovat kadonneet elämästäni. Kuvista rajaan kaikki ihmiset pois, linnut ja muut elolliset ovat kuvissani.

Tästä päästäänkin setä-miesten verkostoitumiseen ja vallan menettämisen pelkoon. Miten muuten on selitettävissä teiniaktivisti Greta Thunbergin saama vaino ja viha. Greta T. nousi aikoinaan yksin pahvilaatikon päälle ja alkoi taistelunsa ilmaston puolesta. Hän ei ollut silloin verkostoitunut vaan toimi yksin. Hän toimi, koska hän oli niin epäsosiaalinen ja yhden asianihminen. Monet ovat, ja on hyvä että ovat. Tietenkin nyt Gretalla on oltava taustavoimia. Setä-miehillä on turvamiehet, Greetalla huoltojoukot, kuten pitääkin olla. Setä-miehet ja muut vallanvahtijoirat pelkäävät pientä ja topakkaa Gretaa koska pelkäävät niin mahdottomasti menettävänsä valtansa.






No comments: