Thursday, May 3, 2018

Tänään on aurinkoistaAsko Sahlbergin Amandan maailmat on niin vaikuttava lukuelämys että en pysty sanomaan siitä mitään. Lukekaa tämä intenssiivinen pienimuotoinen teos (136s).

Turussa tänään lämmintä ja aurinkoista tai melkein. Oiva sää kävellä Väiskiin katsomaan Hannu Väisäset Anna Ahmatovin neljä huonetta näyttelyä. Puissa on silmuja ja vihreys on lisääntynyt.

Vähätori kirjaston lähellä on saanut ikävän maineen nistipuistona. Sama ongelma on rantapolun ja Verkatehtaan ympäristössä. Salapaskoja(t) käy rapuissa kakkimassa ja avointa huumekauppaa kuulemma harrastetaan aivan näkyvästi. Harmittomat juopot ovat vaarattomia, mutta narkkarit ovat arvaamattomia ja vaarallisia. Pelkään pahoin ettei tämä ole kevätilmiö, vaan lisääntyvä ja jatkuva. Lienee viisainta kulkea toista reittiä.

Torilla nostetaan torikiviä kaivausten tieltä. Kohta keskustaan ei ole mitään asiaa kenelläkään. Taksikuskin sanoin: Kukaan kyydistsemistäni asiakkaista ei ole toriparkkia halunnut ja niitä paljon.


Ruumisauto ja hääauto kuulemma pääsee kirkon portille erityisluvalla, mikäli Toriparkkia aletaan kaivaa. Tässä olemme vakavien asioide äärellä. Olkaamme vakaat. Kuulkaamme T-parkki herrojen vakuutteluja. Minä en usko että heillä on vieläkään rahoitusta ja vakuuksia.

No comments: