Saturday, April 2, 2016

Tulee vielä sellainenkin aika...

Kohta juhlimme itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlia. 1918-tapahtumien historiaan on tullut uutta tietoa; suomalaisten naisten historiaan liittyvää. Hennalan vankileirillä ammuttiin naisia, lapsia, nuoria 200-220 ihmistä. Ampujat olivat suomalaisia ja perusteena rotyhygieniset syyt. Naiset demonisoitiin ja heidät eliminoitiin että porvariston puhdas seksuaalisuus olisi turvassa. ( Taas tämä eläin jolta piti suojella porvariston hyvettä).

Teloitetut naiset olivat lähtöisin eteläisestä ja lounaisesta Suomesta. He olivat seuranneet miehiään sodassa sairaanhoitajina, keittiöhenkilökunnassa ja myös taisteluissa. Kunnollisia naisia kaikin puolin. Jotkut heistä varmaankin pukeutuivat housuihin, mikä oli kuolemanrangaistukseen välittömästi johtava teko. Naisia myös raiskattiin, susinaaraat (Ilmari Kianto) kelpasivat hyvin valkoisten seksiköyttöön.
Näitä sotahistoriallisia asioita on salattu, piilotettu ja vähätelty. Näiden naisten ja lasten ruumiita on löydettävissä ehkä venäläisten sotilaiden hautausmaalta. Menevätkö papit ja kanttorit siunaamaan heidän hautojaan juhlavuoden kunniaksi. Olisi vähintäänkin suotavaa.

Nyt vuonna 2016 Suomessakin taas on nähtävissä rotuvihaa, köyhiin, syrjäytytettyihin, pakolaisiin ja muihin suvakkihuoriin kohdistuvaa vihaa.

No comments: