Thursday, December 26, 2013

Kuka suojelee puutaloa grynderin ahneudelta?


Seinänmme takaisessa puutaloyksiössä tehdään remonttia. Grynderi kertoi ostaneensa huoneen bisnesmielessä; hän tekee uutta silmänlumetta halvalla, perustuksiin eli lattien alle ei kurkistella. Merkillisintä tässä kaupassa oli että huoneesta enemmän tarjoavien tarjouksia ei noteerattu. Edunvalvoja taisi järjestää tutulleen bisnestettävän kohteen.

Nuori mies selitti että hän tekee kaiken uudeksi. Totta, hän on repinyt kaiken alas, pelkät hirsiseinät pönöttävät paikallaan. Joulupäivänä lähti tiskipöytä, keittiön kaapit ja kaikki mitä seinällä oli ollut. Meneekö grynderillä noin huonosti että pitää joulupäivätkin huhkia taloruumiin raiskauksessa. Odotan kauhulla että seuraavaksi hän käy puuhellan ja hormin kimppuun. Luulisi taloyhtiölläkin olevan jotain valtaa asuntojensa remontteihin.

Puutaloasuntoja on remontoitu kovalla kädellä puutaloalueilla. Niitä ei ole kovin helppo myydä, sillä ostajat haluavat puutaloasunnon, ei rivitaloasuntoa jossa on parkettia ja pintakiiltoa. Tai onhan niitä jotka haluavat edellämainittuja asioita, mutta miksi he haluavat puutaloasunnon?

Ulkona kajastaa. Sade on lakannut ja tuulikin laantunut. Päivä on pidentynyt hieman.

No comments: