Wednesday, November 23, 2016

Halju hallitus vie vähäosaisilta viimeisenkin rovon..



Kuusi nousi taas paikalleen ja lauantaina se saakynttilänsä. Kirkko oli samun peitossa ja joen toiselta puolen vain ääriviivat hahmottuivat.

Maailma olisi hyvä jos halju hallituksemme lopettaisi vähäosaisten kiusaamisen. Tämän päiväiset leikkaukset kohdistuvat opintotukeen, pieniin eläkkeisiin ja muihin, jotka eivät todellakaan vaikuta mitenkään valtiomme alhosta nousuun, päin vastoin. Ihan kuin olisimme yläasteella jossa koulukiusaajat kiusaavat. Yli 7000euroa tienaavat saavat etuuksia ja rikkaat rikastuvat. Ihmisten pitäisi herätä apatiasta, ei meitä niin vähän ole etteikö se vaikuttaisi äänestyksen tulokseen. Joskus tuntuu että hallituksen ministereillä on rakkovika ja kusi nousee päähän, ei luonnollista tietä ulos. Ministerimme eivät tiedä tavallisten ihmisten arjesta mitään. Tiedättekähän miten leipäjonot kasvavat ja siitäkin te leikkaatte. Hävetkää, mikäli osaatte hävetä. Kansa voisi kyykyttää teitä vaaleissa ja vaalien jälkeen, se oli teille oikein. Viette leivän lasten ja vanhusten suusta. Yksi tuttu oli ollut eräässä palvelutalossa vanhusten ruokailun aikaan. Ne vanhukset, jotka pystyivät syömään itse saivat ehkä mahansa täyteen, ne jotka eivät,yrittivät syödä haparoivin sormin ilman lusikkaa tai muita apuvälineitä, ja jotkut ei syöneet, koska syöttäjiä ei ollut. Siunattuja ovat vapaaehtoiset syöttäjät, vaikka ei niitä kaikille riitä.



Tunsin itseni hölmöksi kun kävelin tällä valopolulla. Tuli mieleen keskitysleiriläisten kävelytykset. Ihan oikeasti, oli pakko siirtyä kävelemään valokujan viereen.

No comments: