Wednesday, March 25, 2020

Tervattujen munien veljeskunta iski jälleen


Radan toisella puolella aikovat purkaa vanhan Sokan varikon punatiiliset rakennukset. Asukasyhdistys on ilmaissut kiivaan vastuksen. Muualla maailmassa tuo alue olisi kunnostettu asunnoiksi tai yleiseksi tilaksi. Turussa vaan osataan purkaa ja rakentaa kerrostaloja ja toimimattomia kohteita. Lisäksi Lemminkäinen oy sai tuonkin alueen kaupungilta alihintaan. Tervattujen munien veljeskunta toimii taas.

Sokan varikko on 95 vuotta vanha. Koko tuo Raunistulan alue on vanhaa puutaloaluetta, omaperäistä ja itsetehtyä, vähän kuin maisemaan viskatut ja siksikin säilytettävät.
Raunistulan puutaloalueesta on taisteltu ennenkin, 1980-luvulla puutalot haluttiin purkuun. Onneksi säästyi, sillä tuo puutaloalue on antoisa kävellä ja katsella.


Vihreitä viedään kuin pässiä narussa. Vasemmistoliitto sentääntaistelee vastaan.


Tuulinen ja aurinkoinen sää. +7 astetta lämmintä.

Jos joku ei tiedä niin munantervaajien veljeskunta on vapaamuurarien ja grynderien ja poliitikkojen riitti jossa munat tervataan Vepsänsaaren kesätapahtumassa. Naisia ei tiettävästi kuulu tämän rituaalin piiriin muutoin kuin henkisesti. Kaupungin virkamiehiäkin lienee mukana. En tiedä vieläkö tämä rituaali toimii.

No comments: