Saturday, January 18, 2020

On tässä kaupungissa vaikeaa II

Kyyhkyt kujertavat Tuomaansillan alla ja mustarastaat munivat. Sorsat lunkuttavat joella ja maailmankirjat ovat pahasti sekaisin.

Kävelimme Pieneen Kirjapuotiin lauantai kahville. Harro Koskisen entisöimät pöydänkannet ja pöydät ovat kauniin lämpimän värisiä. Niitä myydään 160 kappalehintaan koska kahvila lopettaa ja kirjapuoti siirtyy Naantaliin. Tuolit eivät kuulu kauppaan.

Tästä kaupungista katoaa monta hyvää asiaa ja henkilöä liian usein. Tämä kaupunki on poissulkeva ja tyly liiankin usein.

Miksi muuten kaupunkilaiset äänestäjät äänestävät uudelleen ja uudelleen Ilkka Kanervaa. Seppo Lehtistä ja Jarmo Rosenlöfiä valtuustoon? Onneksi Maija Perho on poissa, hän viimeisenä pahana tekona veti toriparkki asian uudelleen äänestykseen valtuustossa tuhoisin seurauksin.

Torinsulatus ja lämmitysjärjestelmän toteuttaminen pitää viedä valtuuston äänestykseen. Se on vähintä mitä poliitikot voivat tehdä maineensa pelastamiseksi, sillä läpinäkyvä kusetus on liian härskiä ja moraalitonta. Eiköhän sentään valtuusto ole ylintä kansan valtaa käyttävä elin Turussakin, eikä suinkaan bulvaani Pölönen ja toriparkki herrat. Miksi Pölönen muuten uhkailee ja kiristää poliitikkoja kaupungissamme.



Ja sitte on ortodoksinen kirkko jonka porrastasanne on vajonnut lisää ja kallistunut. Kallion puoleisessa seinässä on murtumia jotka leviävät.


Tässä kuvassa ovat ristit rivissä.

No comments: