Wednesday, January 1, 2020

Murtumia muuallakin


Löysin vanhoja kuvia vuosien takaa. Kuva on otettu Kaskenkatu 15. Turun palosta selvinneessä ja myöhemmin suojellussa ja entisöidyssä puutalossa.

Tämä on uhanalainen toriparkin ja Turun kaupungin taholta. Olisihan se somaa jos kirkko kopsahtaisi gryndereiden murskaavaan syliin ja kaupunki saisi provikat kassaansa. Miksi korjaukseen tarvitaan rakennuslupa? Soittakaa kaupungin rakennusvirstoon ja kysykää. Murtumia
riittää kyllä muuallakin kuin kirkkorakennuksessa. Ostodoksit ovat pieni, mutta ei etuoikeutettu vähemmistö Turussa.Tässä erään taiteilijan kuva Strandellin taloista. Nämä suojeltiin pitkän väännön jälkeen ja toinen taloista poltettiin pahoin ja voi sanoa että se nousi tuhkasta viime hetkillä kuin Fenixlintu.

Kun surffailin kotikyläni asuntotilanteita niin huomasin taas yhden sukulaisen panneen asuntonsa myyntiin. Toinen talo oli jäänyt kylmäksi kun viimeinenkin evakkomatka oli päättynyt. Kylät autioituvat ja kuolevat. Voi olla että politiikot ovat jonkun muun kuin ihmisen asialla.

No comments: