Sunday, December 27, 2015

Jumalan Kaikkinäkevä Silmä

Perussuomalaisten ja muidenkin kansalaisten uskonnon tietämys taitaa olla retuperällä. Kristinuskon keskeinen symboli, Jumalan kaikki näkevä silmä Pyhän Kolminaisuuden sisällä, on saanut älämölön aikaan somessa. Tuttavani mukaan kahden viimeisen valtuuston kokouksen aikaan maahanmuuttokriitiset mölisivät ja huutelivat kokuksen aikana pihalla käsittämättömiä asioita. Kristinusko on kuulemma vaarassa kun risti on korvattu Jumalan Kaikkinäkevällä Silmällä. Suosittelen kansalaisille yleisiä Kristinuskon kertauskursseja.
Isälläni, joka on jo kuollut, oli tapana sanoa kirkollisissa kiistoissa että uskon että leivällä lähtöö näläkä. Eli järki käteen ihmiset.

Kävelin Läntistäkatua rautatieaseman ohi. Käsityöläiskadun kulmassa huomasin tällaisen puutalon päädyn. Näitä koristeellisia taloja on vielä, kiitos järjen, jäljellä. Koukkasin Portsan kautta, siellä oli hiljaista, Yliopistonkadulle ja kotiin. Poikkesin Lidliin ja tavoitin arjen. Mies sanoi kassapojalle että kuin tää näin vähän teki? Kreikkalainen kassapoika sanoi Tervetuloa Lidliin
Tämä on erittäin maallista ja arkista.

No comments: