Monday, September 23, 2019

Puutaloasunnot keinottelijoiden kourissa


Toin maljaköynnöksen sisälle ja heti se rupesi kukkimaan. En rakasta ikkunaverhoja. Olen nähnyt asuntoja joiden kauniit ikkunat ovat piilossa verhojen takana. Köynnös antaa näkösuojaa tarpeeksi. Kerran koin varsinaisen pysäytyksen erään pastorin kotona: nousin portaita toiseen kerrokseen ja äkkiä näin mustan ristin . Se oli käytävän vanhanaikainen t-ikkuna jonka ikkunapuut oli maalattu mustalla ja siinä ei ollut verhoa. Vieläkin karmii selkäpiitä kun ajattelen kyseistä ikkunaa.


Yöllä köynnöksen vipsahainen oli lähestynyt tuttavallisesti Marien Tasavallan karjalankäkeä.Pelastimme käen. Käki oli jumittunut kesken kierroksen.


Olen katsellut erään puutaloalueen myytäviä asuntoja. Nyt on niin että jotkut ostavat asunnon ja remontoivat ja asuvat kolme vuotta, (silloin on verotuksellisesti edullisenpi myydä,) kyse ei liene muusta kuin keinottelusta koska hintä nousee korkesksi. Onhan tämä vapaan markkinatalouden maa, mutta minä paheksun tällaista. Onneksi näitä asuntoja ei ole ihan aina remontoitu pilalle ja väärin. Tietenkin silloin jos tuoteselosteessa mainitaan että asuntoon ja mahdolliseen lisäasuntoon(naapurin hellahuone)on tehty pintaremontti kauttaaltaan. Harmittaa kun en kolmevuotta sitten ostanut yhtä puutaloasuntoa edullisella hinnalla, nyt sama luukku on 100.000 euroa kalliinpi pintaremontoitu ja taas myynnissä.

Minusta tämä on niin väääriiin!!!

No comments: