Saturday, August 10, 2019

Moraalisesti arveluttavaa toimintaa

Pontitus, mekastus ja täristys alkaa maanantaina 12.8. torilla. Kaupunki korostaa mittaavansa tärinästä ja vajoamisesta ja painumista, sekä pohjaveden liikkeita torin ympäristön rakennuksissa tapahtuvia muutoksia. Miten kirkko tai Ruotsalainen teatteri mahtavat keikkua.

Se oli kokoomuksen Maija Perho joka toi valtuustoon uudelleen äänestettäväksi tämän toriparkkihankkeen. Hänen asianajaja veljensä, joka on toriparkki johtokunnassa mukana, tekee Perhon toiminnasta kunniattoman. Asianajaja, joka erotettiin asianajajien liitosta. Harri Lähteenmäki, oli aikoinaan "villintusinan" asianajajana. Se oli pankkien alasajo ja tuho. Harri Lähteenmäki ja Jari Pölönen olivat elävöittämässä Vanha-Raumaa. Kuka mahtaa olla bulvaaniyhtiön "arkkitehti," joka tapauksessa Toriparkki oy myytiin bulvaaniyhtiön T-Parkille, jota Jari Pölönen johtaa, juuri ennen kuin rakennuslupa haettiin 2017. Yhtiön osakepääoma on 2500 euroa. Hallituksen puheenjohtaja on Jari Pölönen.

Bulvaaniyhtiö voi ihan sutjakkaasti jättää laskun kaupungin maksettavaksi. Taitaa tulla tästäkin pahimman luokan Funikulaari.

Sitten yksi persu loikkasi kokoomukseen ja ratkaisi toriparkkihankkeen eduksi. Moraalisesti arveluttavaa toimintaa. Mahtoiko liikkua rahaa noin niin kuin ihan näkyvästi. Mene ja tiedä.

Miten kunniakasta on olla kuin Juudas, ja vielä elvistellä.

No comments: