Thursday, August 29, 2019

Elokuun 29. päivä


Ortodoksisen kirkon lasinen ilmoituskaappi on saanut käsittelyn.

Kaupungilla karkasi eräältä vanhukselta rollaattori ajotielle. Minä ja yksi maahanmuuttaja pelastimme rollaattorin ja yksi mies sanoi vievänsä sen vanhukselle koska hän tuntee omistajan joka ei ole niinkään tavallinen rollaattorimies.

Rantapolulla poliisi etsi jotain. Vähatorilla ja kirjastossa oli Eurooppa-tapahtumia. Sielläkin oli poliiseja silmäilemässä.

Ihmettelen naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa vihaa. Malmössä ammuttiin nuori nainen keskellä päivää kadulle. Naisella oli pieni lapsi sylissään. Teko on todella vastenmielinen ja synnyttää ajatuksia ja mielikuvia.

Ilmastoaktivisti Greta Thunberg on ylittänyt Atlantin purjeveneellä ja on saanut vihaviestejä. Hän on vahva ja asiastaan varma teini. Vanhat äkäiset ukot ja muut miehet ovat ottaneet Gretan persoonan käsittelyynsä ja kyseenalaistaneet hänen itsenäisen olonsa älyllisenä henkilönä. Hävytöntä on vetää Asberger-oireyhtymä mukaan, puhumaataan jostakin uskonnollisesta ryhmästä joka muka ohjailee häntä. Greta on lähettänyt Trumpille kipakan älylliset terveiset.

Elämme muuttuvassa maailmassa, eikä se muutos ole miellyttävä.

No comments: