Tuesday, August 27, 2019

Grynderin rautasaapas tallaa


Läntisen Pitkänkadun asemakaava muutos hyväksyttiin viime keväänä. Herra Vaiste rakentaa seitsenkerroksisen kerrostalon ja nyt tiettävästi toisenkin kerrostalon tontille jossa on pari puutalokorttelia ja yllä oleva Omaeläinklinikka ja alla oleva Turun lasten ja nuorten Taidekoulu. Omaeläinklinikka on toiminut kaupungin suosiolla ja on huokeampi paikka kansalaisille kuin se kalliinpi vaihtaehto jota kaupunki on suositellut korvaavana klinikkana. Tämä on hävytöntä kaupungin taholta. Tämä asettaa eläimet ja heidän huoltajansa eriarvoiseen asemaan.


Pelkään pahoin että kerrostalojen rakentaminen jatkuu vielä sillä vielä yksi puutalo kortteli on jäljellä. Asuntoyhdistys Läntinen Pitkäkatu 19. pääsi julkisuuteen heinäkuussa, silloin gryndri oli tarjonnut kaikille asunnon omistajille 300.000 euroa asunnon koosta riippumatta.

Vaiste on hakenut purkulupaa noille rakennuksille. Kummallista on että noita rakennuksia ei mainita pmissään papereissa. Asia tuli ilmi kun Kaupunkisuunnittelulautakunta käsitteli asiaa syksyn ensimmäisessä kokouksessaan.No comments: